Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
NiiT Logo
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Przesyłanie tekstów
  • Recenzje
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Zespół redakcyjny
    • Zasady etyczne
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
Szukaj
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Nr 41 (2025)

Nr 41 (2025)

⭠ Poprzedni numer
					Pokaż Nr 41 (2025)
DOI: https://doi.org/10.15611/nit.2025.41
Opublikowane: 2025-10-08

Artykuły

  • Wiedza konsumentów dotycząca żywności ekologicznej z mięsa drobiowego. Badania sondażowe

    Monika Kęsiak, Tomasz Lesiów
    • PDF (Angielski)
  • Muffiny jako przykład upcyklingowych produktów piekarniczych – wybrane aspekty jakościowe i zdrowotne

    Alicja Kulik, Ewa Biazik
    • PDF
  • Białka pozyskiwane z alg Dunaliella salina i ich zastosowanie w procesach żelowania i wiązaniu metali na tle białka z roślin strączkowych

    Rafal Szewczyk
    • PDF (Angielski)
  • Analiza zawartości fosforanów w napojach typu cola i próba oszacowania spożycia fosforanów z tymi napojami przez młodych dorosłych – badanie pilotażowe

    Gabriela Haraf, Jan Dziurbiel
    • PDF (Angielski)

Język / Language

  • English
  • Polski

Numery archiwalne

Wydania opublikowane przed 2019 rokiem są dostępne w Dolnośląskiej Bibliotece Cyfrowej.

Punktacja

20 punktów

na liście czasopism puktowanych Ministerstwa Edukacji i Nauki

Bazy

 

BazEkon logo

DBC logo

EBSCO

Wydawca

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

Zawartość strony udostępniana jest na licencji CC BY-SA 4.0.

Creative Commons License

Czasopismo korzysta z OJS – otwartoźródłowego oprogramowania udostępnionego na licencji GNU GPL wersja 3.

Deklaracja dostępności

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.