Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Reviews
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Publishing Ethics
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 3 (34) (2019)

No. 3 (34) (2019)

⭠ Previous issue Next issue ⭢
Published: 1970-01-01

Articles

  • Wpływ ziołomiodów w piwach rzemieślniczych na ich smakowitość i na preferencje konsumentów

    Magdalena Piechowicz, Tomasz Lesiów
    • PDF (Polish)
  • Wpływ spożywania nadmiernej ilości cukrów prostych i przetworzonej żywności na rozwój grzybicy ogólnoustrojowej oraz stan wiedzy ankietowanych na ten temat

    Katarzyna Pietras Katarzyna Pietras, Tomasz Lesiów
    • PDF (Polish)
  • Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów - dżemów z warzyw. Badania wstępne

    Magdalena Lasota, Tomasz Lesiów, Maciej Oziembłowski
    • PDF (Polish)
  • Rekomendacja książki "Zakłamane jedzenie" autorstwa dr Hanny Stolińskiej

    Natalia Sowińska
    • PDF (Polish)
  • Przekąski a nawyki żywieniowe wśród dzieci w wieku przedszkolnym

    Agata Piasecka, Tomasz Lesiów
    • PDF (Polish)

Language

  • English
  • Polski

Archive

All issues released before 2019 are available at Lower Silesian Digital Library.

Points

20 points

on Ministry of Education and Science journal evaluation list (2023)

Indexing services

BazEkon logo

EBSCO

Wydawca

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

Zawartość strony udostępniana jest na licencji CC BY-SA 4.0.

Creative Commons License

Czasopismo korzysta z OJS – otwartoźródłowego oprogramowania udostępnionego na licencji GNU GPL wersja 3.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.