Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Przesyłanie tekstów
  • Recenzje
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Zespół redakcyjny
    • Zasady etyczne
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
Szukaj
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Nr 4 (35) (2019)

Nr 4 (35) (2019)

⭠ Poprzedni numer Następny numer ⭢
Opublikowane: 1970-01-01

Artykuły

  • Food Packaging Design with Different Elements of the Country of Origin Identification

    Malgorzata A. Jarossová, Jana Gondárová, Jana Gordanová
    • PDF
  • Health Risk Analysis and Risk Management in the Logistic-Production Chain as Factors Influencing the Quality and Safety of Food on the Example of Two Food Companies

    Kamila Orzechowska-Przybyła, Alina Niewelt, Tomasz Lesiów
    • PDF
  • Znaczenie orzechów w diecie człowieka

    Zuzanna Goluch, Gabriela Haraf, Sandra Lis
    • PDF
  • Rekomendacja monografii pt. Kultura jakości, doskonałości i bezpieczeństwa w organizacji autorstwa Małgorzaty Z. Wiśniewskiej i Piotra Grudowskiego

    Piotr Przybyłowski
    • PDF
  • Indicators for Scientific Articles

    Tomasz Lesiów, Youling Xiong, Koo Chin
    • PDF

Język / Language

  • English
  • Polski

Numery archiwalne

Wydania opublikowane przed 2019 rokiem są dostępne w Dolnośląskiej Bibliotece Cyfrowej.

Punktacja

20 punktów

na liście czasopism puktowanych Ministerstwa Edukacji i Nauki

Bazy

 

BazEkon logo

EBSCO

Publisher

Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

All work on this website is licensed under CC BY-SA 4.0 license.

Creative Commons License

This website uses OJS – free and open source software released under GNU GPL version 3 license.

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.