Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Przesyłanie tekstów
  • Recenzje
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Zespół redakcyjny
    • Zasady etyczne
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
Szukaj
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Nr 3 (34) (2019)

Nr 3 (34) (2019)

⭠ Poprzedni numer Następny numer ⭢
Opublikowane: 1970-01-01

Artykuły

  • Rekomendacja książki "Zakłamane jedzenie" autorstwa dr Hanny Stolińskiej

    Natalia Sowińska
    • PDF
  • Przekąski a nawyki żywieniowe wśród dzieci w wieku przedszkolnym

    Agata Piasecka, Tomasz Lesiów
    • PDF
  • Wpływ ziołomiodów w piwach rzemieślniczych na ich smakowitość i na preferencje konsumentów

    Magdalena Piechowicz, Tomasz Lesiów
    • PDF
  • Wpływ spożywania nadmiernej ilości cukrów prostych i przetworzonej żywności na rozwój grzybicy ogólnoustrojowej oraz stan wiedzy ankietowanych na ten temat

    Katarzyna Pietras Katarzyna Pietras, Tomasz Lesiów
    • PDF
  • Możliwość wprowadzenia na rynek innowacyjnych produktów - dżemów z warzyw. Badania wstępne

    Magdalena Lasota, Tomasz Lesiów, Maciej Oziembłowski
    • PDF

Język / Language

  • English
  • Polski

Numery archiwalne

Wydania opublikowane przed 2019 rokiem są dostępne w Dolnośląskiej Bibliotece Cyfrowej.

Punktacja

20 punktów

na liście czasopism puktowanych Ministerstwa Edukacji i Nauki

Bazy

 

BazEkon logo

EBSCO

Publisher

Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

All work on this website is licensed under CC BY-SA 4.0 license.

Creative Commons License

This website uses OJS – free and open source software released under GNU GPL version 3 license.

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.