Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Reviews
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Publishing Ethics
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 1 (32) (2019)

No. 1 (32) (2019)

Next issue ⭢
Published: 1970-01-01

Articles

  • Analiza opinii konsumentów na temat bezpieczeństwa opakowań do żywności. Badania wstępne

    Anna Żbikowska, Agata Mendryk, Sylwia Onacik-Gür, Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Iwona Szymańska
    • PDF (Polish)
  • Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej

    Zuzanna Goluch, Kamila Mielcarek
    • PDF (Polish)
  • Recenzja książki Artura Świerczka pt. Zarządzanie łańcuchem dostaw w ujęciu zintegrowanym

    Maria Nowicka-Skowron
    • PDF (Polish)
  • Wykorzystanie testu chi-kwadrat w badaniach preferencji żywieniowych konsumentów

    Magdalena Słowińska
    • PDF (Polish)
  • Preferencje i zachowania turystów krajowych na rynku gastronomicznym na przykładzie Wrocławia

    Magdalena Słowińska, Tomasz Lesiów
    • PDF (Polish)

Language

  • English
  • Polski

Archive

All issues released before 2019 are available at Lower Silesian Digital Library.

Points

20 points

on Ministry of Education and Science journal evaluation list (2023)

Indexing services

BazEkon logo

EBSCO

Wydawca

Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

Zawartość strony udostępniana jest na licencji CC BY-SA 4.0.

Creative Commons License

Czasopismo korzysta z OJS – otwartoźródłowego oprogramowania udostępnionego na licencji GNU GPL wersja 3.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.