Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
NiiT Logo
  • Current
  • Archives
  • Submissions
  • Reviews
  • About
    • About the Journal
    • Editorial Team
    • Publishing Ethics
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. No. 1 (32) (2019)

No. 1 (32) (2019)

Next issue ⭢
Published: 1970-01-01

Articles

  • Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej

    Zuzanna Goluch, Kamila Mielcarek
    • PDF (Polish)
  • Recenzja książki Artura Świerczka pt. Zarządzanie łańcuchem dostaw w ujęciu zintegrowanym

    Maria Nowicka-Skowron
    • PDF (Polish)
  • Wykorzystanie testu chi-kwadrat w badaniach preferencji żywieniowych konsumentów

    Magdalena Słowińska
    • PDF (Polish)
  • Preferencje i zachowania turystów krajowych na rynku gastronomicznym na przykładzie Wrocławia

    Magdalena Słowińska, Tomasz Lesiów
    • PDF (Polish)
  • Analiza opinii konsumentów na temat bezpieczeństwa opakowań do żywności. Badania wstępne

    Anna Żbikowska, Agata Mendryk, Sylwia Onacik-Gür, Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Iwona Szymańska
    • PDF (Polish)

Language

  • English
  • Polski

Archive

All issues released before 2019 are available at Lower Silesian Digital Library.

Points

20 points

on Ministry of Education and Science journal evaluation list (2023)

Indexing services

BazEkon logo

DBC logo

EBSCO

Publisher

Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

All work on this website is licensed under CC BY-SA 4.0 license.

Creative Commons License

This website uses OJS – free and open source software released under GNU GPL version 3 license.

Accessibility Statement (Polish)

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.