Przejdź do sekcji głównej Przejdź do głównego menu Przejdź do stopki
  • Aktualny numer
  • Archiwum
  • Przesyłanie tekstów
  • Recenzje
  • O czasopiśmie
    • O czasopiśmie
    • Zespół redakcyjny
    • Zasady etyczne
    • Polityka prywatności
    • Kontakt
Szukaj
  • Zarejestruj
  • Zaloguj
  1. Strona domowa /
  2. Archiwum /
  3. Nr 1 (32) (2019)

Nr 1 (32) (2019)

Następny numer ⭢
Opublikowane: 1970-01-01

Artykuły

  • Preferencje i zachowania turystów krajowych na rynku gastronomicznym na przykładzie Wrocławia

    Magdalena Słowińska, Tomasz Lesiów
    • PDF
  • Analiza opinii konsumentów na temat bezpieczeństwa opakowań do żywności. Badania wstępne

    Anna Żbikowska, Agata Mendryk, Sylwia Onacik-Gür, Katarzyna Marciniak-Łukasiak, Iwona Szymańska
    • PDF
  • Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej

    Zuzanna Goluch, Kamila Mielcarek
    • PDF
  • Recenzja książki Artura Świerczka pt. Zarządzanie łańcuchem dostaw w ujęciu zintegrowanym

    Maria Nowicka-Skowron
    • PDF
  • Wykorzystanie testu chi-kwadrat w badaniach preferencji żywieniowych konsumentów

    Magdalena Słowińska
    • PDF

Język / Language

  • English
  • Polski

Numery archiwalne

Wydania opublikowane przed 2019 rokiem są dostępne w Dolnośląskiej Bibliotece Cyfrowej.

Punktacja

20 punktów

na liście czasopism puktowanych Ministerstwa Edukacji i Nauki

Bazy

 

BazEkon logo

EBSCO

Publisher

Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business
ul. Komandorska 118/120, bud. W
53-345 Wrocław

All work on this website is licensed under CC BY-SA 4.0 license.

Creative Commons License

This website uses OJS – free and open source software released under GNU GPL version 3 license.

Więcej informacji o systemie publikacji, Platformie i Obiegu OJS/PKP.